Over incassobureau Straetus


De incasso organisatie Straetus is in 2009 opgericht in Amsterdam door Emile Spruijt en Bart Bergman. Met het vernieuwende incasso concept Klantvriendelijk Incasseren wisten zijn in no time uit te groeien tot een toon aangevende internationale speler. Inmiddels is Straetus actief in +13 landen en bedient ze +8500 opdrachtgevers. Het ervaren team achter Straetus Suriname heeft zich in 2017 aangesloten.

Straetus Suriname

Straetus is een incassobureau dat ondernemend, transparant en persoonlijk is ingesteld. Heeft u al meerdere malen tevergeefs uw debiteur gecontacteerd over een openstaande rekening, maar komt u niet verder? Schakel dan de hulp in van Straetus, uw incassobureau in de buurt. Met het inschakelen van incassobureau Straetus verkleint u de kans op wanbetaling van uw openstaande facturen. Door effectief en op een gepaste manier te communiceren met de wanbetaler weet Straetus hoge incasso scores te behalen. 

Het doel van een incassoburau

Het doel van incassobureau Straetus is zorg dragen voor de betalingen van uw openstaande facturen bij debiteuren. Door een incassobureau in te schakelen, komt de relatie tussen u en uw debiteur niet onder vuur te liggen. Dit omdat de communicatie via een externe partij verloopt. Naast het feit dat er hoge incasso scores worden behaald, kunt u het probleem uit handen geven. Op deze manier kunt u uw tijd nuttig gebruiken voor uw eigen werkzaamheden. Dit scheelt een hoop stress en ergernis.

Ook voor uw volledige debiteurenbeheer

Incassobureau Straetus biedt aan om het gehele debiteurenbeheer uit handen te nemen. Uw bedrijf stuurt de factuur en vanaf dat moment neemt Straetus het over. Het innen van facturen is onze tak van sport, wat zorgt voor snelle betalingen. Mochten de facturen niet bijtijds betaald worden, werkt incassobureau Straetus via vaste protocollen. Zo worden er herinneringen verstuurd, wordt de debiteur opgebeld en volgt er eventueel een aanmaning. Al deze processen worden volledig uit handen genomen van de ondernemer. De ondernemer heeft ook de mogelijkheid om de vorderingen online te volgen.

Onze aanpak

Straetus is een internationale franchiseformule met lokale ondernemers. Dankzij deze structuur kenmerkt de werkwijze van Straetus zich door een ondernemende en persoonlijke benadering. De werknemers van Straetus verdiepen zich in uw situatie en begrijpen als geen ander het belang van de klantrelatie. Doortastend en met respect voor de verhoudingen zorgt Straetus ervoor dat er snel resultaat wordt geboekt. Indien nodig leggen wij een persoonlijk bezoek af bij de debiteur, zodat we volledig op de hoogte zijn van de situatie. Vaak komen we in een persoonlijk gesprek snel tot een oplossing.

Onze ondernemende aanpak blijkt uit de razendsnelle behandeling van dossiers. Zo kunnen wij op werkdagen (binnen kantooruren) garanderen dat uw dossier al binnen 4 uur in behandeling is genomen. Wij begrijpen dat u al te lang op uw geld zit te wachten en gaan snel over tot actie. Probeer ons uit en u staat verbaasd over de snelheid en resultaten.

Vanzelfsprekend kunt u bij Straetus terecht voor het uit handen geven van een incidentele vordering, maar we stellen zeker prijs op een langdurige relatie met onze opdrachtgevers. Zodat wij onze klanten goed leren kennen en kunnen adviseren over effectief debiteurenbeheer en het innen van vorderingen. Om u gedurende het gehele jaar bij te kunnen staan, bieden wij het servicecontract aan.

As a customer you have access to our services in all these areas, combining expertise, information and experience from all over the globe, yet appropriate to local customs and national requirements. Within the USA, each franchisee is individual licensed.

Are you interested in our services? Contact us today!

CONTACT US

name
Call Now Button